Домати по московски

На желан брой средно големи червени дома­ти изрязваме капачетата и издълбаваме с лъжич­ка семенната част. Обръщаме ги и ги оставяме да престоят половин час, за да се отцеди сокът им. Посоляваме ги леко и пълним с руска салата. Нарязваме на тънки ивици маруля, разстила­ме я в голяма чиния, осоляваме леко и върху нея нареждаме пълнените домати. Заливаме ги с ма­йонеза, а отгоре украсяваме с колелца от твър­до сварени яйца или маслини. Руската салата мо­жем да заменим със сварени, накълцани на дреб­но гъби, смесени с 1 връзка ситно нарязан маг­даноз и майонеза.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS